Reviews

Reviews

7

Mooie website lekkere hapjes

Goede Hapjes favoriet is gevulde ei,
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn
10

Fijne samenwerking en heerlijke taart!

Ben erg tevreden. Goed geholpen en ze kijken echt naar jouw wensen. Ook fijn dat ze meedenken met wat jij wilt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Heerlijk eten en denken mee met de klant.

Het eten was heerlijk en warm, was voor een event waar ik het eten niet kon opwarmen. Iedereen heeft heerlijk kunnen eten echt een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
8

Goed verzorgde en heerlijke hapjes

Voor de feestdagen heb ik verschillende ongebakken hapjes besteld. Ze waren heel netjes en overzichtelijk met labels verpakt in bakken. Bij het ophalen werden ook duidelijke bak instructies meegegeven. Wat ik erg heb gewaardeerd, want zou het uit mezelf niet zo gedaan hebben. De hapjes zelf waren goed op smaak en iedereen heeft genoten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere
10

De ayaka's smaakten erg lekker!

Ik had het zelf al wel vaker gegeten maar mijn familie nog nooit. Dus voor de kerst Ayaka's besteld. Ik ben ze persoonlijk gaan ophalen. Wat een vriendelijk ontvangst en goede uitleg over hoe ik het moest voorbereiden. Mijn familie vond het super lekker en willen het zeker nog een keer eten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum
8

Machtig lekkere cashewnotentaart

Bolo di kashupete besteld zonder alcohol. Heerlijk. Wel erg machtig, dus kleine stukjes van snijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere
10

Lekker, (h)eerlijk en goede zorg

Een paar keren besteld, lekker gegeten en de smaak is zoals het hoort. Klantvriendelijk en oplossing gericht. Ku mil amor is zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere
10

Fantastisch Caribisch feest dankzij Ku Mil Amor!

Onlangs het Caribisch kerstfeest gevierd met familie. Het eten was heerlijk en in 1 woord fantastisch!! We waren met 16 personen. Ik heb gekozen voor het dinerpakket met daarnaast wat lekkernijen erbij zoals wat ham di pasku, pasteitjes, kesio, cupcakes van kashupete (cashewnotentaart). We konden het zelfs hier in Brabant laten bezorgen. Kortom het was genieten. Alles was ontzettend lekker en keurig verzorgd. Mijn familie heeft ook genoten. Zo'n makkelijke kerst heb ik nog nooit gehad. Ik heb vorig jaar ook voor mijn jubileum verjaardag een Caribische hightea door Ku Mil Amor laten verzorgen (voor 70 personen), ook dat was [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noord Brabant
10

finger licking good....

Hebben weer genoten. Dank jullie wel Ku Mil Amor
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capriles
10

Uitstekend!!!

Goede service, zeer smaakvolle producten. Kortom; Ik beveel ze zeker aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn
7

Netjes en lekker

Had pandushi besteld en bolo pretu maar alleen pandushi was tegenvaller beetje droog en niet zoals ik verwachte hoe het in Curaçao is
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp
9

Heerlijke snacks en uitstekende service !!

Op Kerstnacht !!, via email, toch nog proberen om snacks te bestellen. Dit kan natuurlijk alleen maar bij KU MIL AMOR ! Op tweede Kerstdag krijg je je faktuur netjes op de mail binnen waarna de betaling kan plaatsvinden. En ja hoor, de eerste werkdag na Kerst worden er, heerlijke, warme pastechi's, bezorgd. Hopi bon I danki KU MIL AMOR !!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bonaire
12 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10