Over ons

Wie wij zijn

 

Ontdek

wie wij zijn

 

Wie wij zijn? KU MIL AMOR is een jong, bloeiend familiebedrijf. Ruim 25 jaar geleden verlieten wij het warme eiland Curaçao voor een bestaan in Nederland. In de loop der jaren hebben wij een hoop mooie dingen gezien en geproefd. Ons warme eiland heeft  ons hart echter nooit verlaten. Vandaag de dag gebruiken wij het talent uit verschillende generaties om onze traditionele gerechten een nieuw gezicht te geven. Zo houden wij onze keuken fris, modern en vooral lekker.

Bestelling plaatsen of liever eerst kennismaken?
Neem contact met ons op.

 

Ontdek

Ons Verhaal

Ons verhaal begint in de keuken… Ik groeide op in een huis dat elke dag gevuld was met heerlijke aroma’s uit de keuken. Mijn moeder was voortdurend bezig met het bereiden van Antilliaanse gerechten. Zo nu en dan, zag ik mijn vader stiekem wat wegpikken of zelf brood bakken, wat hij van mijn oma heeft geleerd.

Ik ging zelf verder in de wereld van marketing en communicatie. Na een aantal jaar gestudeerd te hebben aan de Hogeschool van Amsterdam, besloot ik mij in 2010 in te schrijven voor een Honours-programma. Tijdens het programma raakte ik geïnteresseerd in het ontstaan van merken, de vormgeving van merken en de wijze waarom je mensen kan raken door middel van mooie merken.

Het viel mij op dat weinig mensen in zo’n grote stad als Amsterdam bekend waren met de Antilliaanse keuken. Mijn mede- studenten konden geen typisch gerecht uit Curaçao opnoemen. Op dat moment voelde ik mij geroepen om, samen met mijn familie, een eigen merk op te zetten met één doel voor ogen: onze Antilliaanse keuken in Nederland vertegenwoordigen en wel op een toegankelijke en moderne manier. En dat was het begin van KU MIL AMOR.

Met warme groeten,

Frangeska
Oprichter van KU MIL AMOR